Redžepi: Žalim što nisam zabio Sarajevu

Srušio je i Hajduk...

Redžepi: Žalim što nisam zabio Sarajevu

Edmir Škorić

Strijelac pobjedonosnog gola za Karlovac nad splitskim Hajdukom bio je mladi Haris Redžepi, bivši igrač sarajevskog Željezničara.

Mladi Haris Redžepi u igru je ušao u 63. minuti, osam minuta kasnije postigao pobjedonosni pogodak protiv splitskog Hajduka, a onda osam minuta poslije napustio teren budući da ga je kod postizanja gola "nokautirao" naš reprezentativac Boris Pandža.

"Došao sam iz Željezničara ali nisam dobio ime po Harisu Škori. Čuo sam za njga, ali slučajno imamo isto ime", kazao je 21-godišnji Redžepi, te izjavio kako žali što nije zabio bordo momčadi.

"Lijepo je zabiti Hajduku. I možda sam sad malo euforičan, pa ću reći da vjerujem da ću zabiti i Dinamu. Ali, još žalim što nisam zabio gol Sarajevu, taj mi je klub ostao ponešto dužan", osvrnuo se Haris u sjećanju na vremena dok je nosio dres sarajevskih Plavih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.