Reflektori položili test: Na još jednom premijerligaškom stadionu ubuduće bez paklenih vrućina

Veliki infrastrukturni iskorak

Reflektori položili test: Na još jednom premijerligaškom stadionu ubuduće bez paklenih vrućina

A. Čaušević

Jedan od gorućih problema Premijer lige proteklih godina je bilo igranje pod nesnonim vrućinama što je otežavalo posao fudblaerima na terenu. 

Među stadionima gdje se tokom jula i augusta pa ponekad i septembra igralo u paklenim vrućinama svakako je bio onaj u Bijeljeni gdje domaće mečeve igra Radnik.

Međutim, u novoj sezoni to neće biti slučaj. Nakon nekoliko mjeseci radova večeras su na bijeljinskom stadionu zasijali reflektori i položili su ispit.

Dobra je ovo vijest, ne samo za Slavka Petrovića i fudbalera Radnika, već za sve gostujuće timove koji će tokom ljetnog perioda gostovati Radniku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će u prvom kolu gostovati u Tuzli ekipi Slobode, a Bijeljinci bi po prvi put pod svjetlošću reflektora na svom stadionu trebali igrati 8. augusta kada će dočekati Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi