Registrujte se za posjet Trophy Touru

Izbjegnite redove pred peharom Lige

Registrujte se za posjet Trophy Touru

M. Skaka

Pehar lige prvaka dolazi u Sarajevo, Banjaluku i Mostar i bićete među onima koji će ga vidjeti uživo? Nemojte čekati u redu, registrujte se već danas!

S obzirom da je izložba UniCredit Walk of Champions multimedijalna sa virtuelnim  doživljajem sportskog uzbuđenja UEFA Champions League , omogućenim preko RFID tehnologije (Radio Frequency Identification), posjetitelji izložbe će se trebati registrirati  kako bi dobili svoju RFID karticu koja će im omogućiti otključavanje i preuzimanje multimedijalnog sadržaja tokom izložbe- od ekskluzivnih informacija o UEFA Champions League, postavci suvenira, glasanja za omiljenu ekipu i igrača, virtuelnog bacanja oficijelnog sudijskog novčića UEFA Champions League, glasanja za oblik konfeta koji bi voljeli vidjeti da padaju na pobjednika finala UEFA Champions League 2014. godine, do učešća u nogometnim animacijama sa virtuelnim igračima i drugim zanimljivim igrama i kvizovima. 

Registracija je moguća na licu mjesta,  ali se  svim posjetiteljima izložbe  radi lakšeg pristupa izložbi i sprečavanja dugih redova čekanja, preporučuje besplatna prijava za brzi prolaz preko mikro stranice:

http://be-part-of-it.unicredit.eu/bs-ba/tour/2013/fastpass.html?intcid=INT-BPI110, te facebook stranice UniCredit Bank https://www.facebook.com/UniCredit.Bank.BiH/app_604738066215848

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Registracijom unaprijed obezbjeđuje se brzi prolaz na izložbu tj. preskače čekanje prilikom ostavljanja podataka na ulazu u izložbu. Prethodnom registracijom za brzi prolaz dobiva se obavijest na email s QR kôdom ili sms poruka s kôdom.

Svi posjetitelji koji su unaprijed izvršili registraciju, trebaju na ulazu na izložbu pokazati isprintanu email obavijest s QR kôdom ili sms poruku sa kôdom, na osnovu koje će im hostese na početku UniCredit Walk of Champions uručiti RFID kartice Trophy Tour-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti