Regoje: Mora se promijeniti dosta toga

Kapiten Olimpica za SportSport.ba

Regoje: Mora se promijeniti dosta toga

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpica na zimsku pauzu otišli su porazom od Metalleghea (0:2) iz Jajca, te tako ostali na posljednjem mjestu tablice BH Telecom Premijer lige.

Loša situacija u klubu, te ne baš kvalitetan igrački kadar uticala je na Vukove sa Otoke pred kojima je veoma težak period. Ipak, navodno investitori koji trebaju ući u klub, optimizam su za bolje dane.

"Mora se promijeniti mnogo toga, ali to šta i kako treba mijenjati najbolje znaju investitori koji trebaju ući u klub. Mislim da ove polusezone nismo krenuli kako treba i to se osjetilo i na igrama, te rezulatima", ističe za SportSport.ba kapiten tima sa Otoke Bojan Regoje. 

"Ipak, što se tiče borbe za opstanak mislim da ima još mnogo bodova u igri i da ništa nije gotovo", dodao je Regoje, osvrćući se na stanje na tabeli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 35-godišnjak nije nastupao protiv Metalleghea zbog lakše povrede zadnje lože, a ugovor sa Olimpicom veže ga do ljeta naredne godine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi