"Ovo je utakmica sezone, moramo pobijediti"

Optimizam u redovima Olimpica

"Ovo je utakmica sezone, moramo pobijediti"

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpica sutra će na svojoj Otoci dočekati Metalleghe, u definitivno najvažnijoj utakmici prvog dijela sezone.

 Vukovi moraju jurišati na tri boda, s obzirom da bi novi kiks značio definitivni ponor i ostavio male šanse u borbi za opstanak.

"Ovo je utakmica sezone i moramo dobiti. Ne znam kako, ali morat ćemo pobijediti. Puno toga će se odlučiti u ovoj utakmici, a Metalleghe sam gledao protiv Sarajeva. Pripremili smo jednu da kažem prevaru u vidu taktičke zamisli, a da li ćemo je uspjet provesti ostaje da vidimo, kazao je uoči ove utakmice za SportSport.ba trener Olimpica Darko Dražić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što može radovati stručni štab Olimpica jeste da će sutra faliti samo mladi Sandi Zulčić koji ima tri žuta kartona, dok su svi ostali igrači na raspolaganju. Meč Olimpica i Metalleghea igra se sutra u 13 sati na Otoci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti