Reina: Ovo je moja zadnja sezona u Napoliju

Potvrdio da napušta klub

Reina: Ovo je moja zadnja sezona u Napoliju

E. Čaušević

Iskusni španski golman Pepe Reina potvrdio je da će na kraju ove sezone napustiti Napoli.

Reini na kraju sezone ističe ugovor s klubom iz Napulja, a u nekoliko navrata odbio je mogućnost da ostane u klubu. Iskusni španski golman potvrdio je za italijanske medije da napušta klub, ali da još uvijek nije siguran gdje će nastaviti karijeru.

Jutros se u medijima pojavila informacija da je Reina sve dogovorio s Milanom, te da je s Rossonerima potpisao predugovor. Međutim, golman Napolija nije želio da potvrdio ove špekulacije, ali također niti da ih demantuje.

"Fudbal je takav da me može odvesti bilo gdje. Već sam rekao svojim saigračima da napuštam klub na kraju sezone i ovo je moja posljednja sezona u Napoliju. Tako je to u fudbalu, danas si tu, a sutra negdje drugo", rekao je Reina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi