"Rekao sam igračima na poluvremenu da nemamo trojicu ili četvoricu nego samo jednog igrača manje"

Husref Musemić nakon utakmice

"Rekao sam igračima na poluvremenu da nemamo trojicu ili četvoricu nego samo jednog igrača manje"

Edmir Škorić

Nogometaši Tuzla Cityja nastavljaju sa sjajnim igrama i rezultatima.

U osmom kolu i svom sedmom ovosezonskom meču u Premijer ligi Tuzla je slavila u Bijeljini protiv Radnika s 3:1 iako je imala igrača manje od 35. minute.

Trener gostiju Husref Musemić je svakako zadovoljan, tim više jer je njegova ekipa imala velikih problema uoči same utakmice.

"Imali smo problema i prije same utakmice, imali smo problema sa sastavom, a onda u 32. minuti ostanemo s igračem manje, ali to je fudbal. Na poluvremenu sam igračima rekao da pokušamo da igramo jer nema nas 3-4 manje na terenu nego samo jedan igrač manje. Radnik je imao taj pritisak od 10-ak minuta, svjesno smo se povukli, ali nakon ovakve pobjede mogu samo da čestitam igračima", rekao je Musemić nakon meča, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadamo se da će se neko od ovih igrača koji su bolesni vratiit i da će roster biti bolji nego pred ovu utakmicu, ali imamo kvalitetan fond igrača, što se i danas pokazalo".

Tuzla City će narednog vikenda igrati protiv Slobode u velikom tuzlanskom derbiju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baboisback
Bravo Tuzla....bravo Husrefe.
17 0
Ende
I onda vam je golman pustio golove .. dva puta osutali na gol. Smijeesno
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi