Rekao ženi da ide po cigarete, pa otišao na drugi kontinent

Navijač iz Meksika

Rekao ženi da ide po cigarete, pa otišao na drugi kontinent

Edmir Škorić

Arturo Garcia prava je senzacija jer je, kao navijač Meksika, slagao ženi da ide po cigarete, a završio je u Rusiji.

Garcia je iz Montereya, a na mečevima Kupa Konefderacije nosio je tradcionalnu meksičku nošnju, te je bodrio Meksiko na svim mečevima. Njegova supruga ga je vidjela tek na televizijskom ekranu, a da nije ni znala da je u Rusiji.

"Rekao sam joj da idem po cigarete i da ću se malo duže zadržati s društvom. Sve sam unaprijed pripremio, pobjegao sam na aerodrom i pravac Rusija", kazao je Arturo, koji je dodao:

"Svjesno sam rizikovao da će se naljutiti, znam da me ne bi pustila da idem. Ipak je to dalek put i treba dosta novca, ali šta ću kada sve ovo volim".

On se vratio kući nakon što je Meksiko u polufinalu poražen od Njemačke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi