"Relativno kasno smo saznali da ćemo igrati protiv Atalante"

Igrači Sarajeva spremni za sutrašnji meč

"Relativno kasno smo saznali da ćemo igrati protiv Atalante"

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju prvu utakmicu drugog pretkola Evropske lige na gostovanju protiv Atalante.

Bordo ekspedicija jučer je otputovala u Reggio Emiliju gdje će se sutra na Mapei stadionu igrati utakmica Atalante i Sarajeva. Izabranici Husrefa Musemića odradili su trening pred okršaj s italijanski klubom i pokušat će sutra izboriti što bolji rezultat pred revanš na Koševu.

Pomoćni trener Sarajeva, Dženis Ćosić, izjavio je nakon današnjeg treninga da u taboru bordo tima se nadaju dobrom rezultatu iako su relativno kasno saznali da će igrati protiv Atalante.

"Relativno kasno smo saznali da igramo s Atalantom i imali smo nekih pet dana da se spremimo. To je ekipa koja igra u dosta neobičnom sistemu. Pokušali smo otkriti njihove mane i mogu da kažem da vjerujemo u ove naše momke. S dobrom realizacijom na terenu i ono što smo vidjeli na treninzima nadamo se dobrom rezultatu", rekao je Ćosić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi