Remetić napustio Velež i našao novi klub
Foto: FK Velež

Prihvatio ponudu iz susjedstva

Remetić napustio Velež i našao novi klub

FK Velež saopštio je kako Igor Remetić u narednom periodu neće raditi za mostarski tim.

Remetić je svojevremeno kao igrač nastupao za Rođene, a nakon što je u posljednje vrijeme radio kao trener kadetske selekcije, sada je našao novi angažman.

Sportski motivi presudili su da Remetić napusti Velež i preuzme Neretvu iz Metkovića, gdje će raditi kao trener prvog tima, što mu nije strano s obzirom da je prethodno vodio Travnik, Turbinu i TOŠK.

„U odluci o napuštanju kluba i odlasku u Neretvu iz Metkovića presudili su čisto sportski motivi, trenerski izazov i želja za rad sa seniorima. Hvala predsjedniku i direktoru na razumijevanju moje odluke“, rekao je Remetić i poručio kako će Velež i dalje biti njegov klub i dio njega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim što je radio u Veležu kao trener kadetske selekcije, jedno vrijeme je Remetić bio i šef omladinske škole, kao i član stručnog štaba koji je mostarskom klubu vratio premijerligaški status.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Federalci
1 7
Dena33
Sretno Rema. I kad tad da nam se vratiš aBd.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi