Fizioterapeut FK Velež: Dao sam zastavicu službenom predstavniku Zrinjskog

Afera "Zastavica"

Fizioterapeut FK Velež: Dao sam zastavicu službenom predstavniku Zrinjskog

Na društvenim mrežama se proteklih sati širi informacija da je nakon mostarskog derbija na stadionu Rođeni, zastavica FK Velež pronađena u svlačionici koju je koristio HŠK Zrinjski - u WC šolji.

Tenzije su se, vjerovatno i pretjerano, momentalno digle u gradu na Neretvi. Zastavica, uspomena koju razmjenjuju kapiteni pred početak meča, u WC šolji viđena je kao ultimativni znak nepoštovanja na jedoj strani, dok na drugoj tvrde da ne znaju da li je i kako tu dospjela.

Kapiten Zrinjskog Pero Stojkić je za SportSport.ba poručio da ne zna za bacanje zastavice u WC šolju, jer istu prije početka utakmice nije ni dobio. I zaista, Stojkić je pred početak meča dao zastavicu Zrinjskog kapitenu Veleža, ali Adnan Bobić nije njemu dao onu "Rođenih" - jasno se vidi na snimcima.

Kapiten Veleža, Bobić, zastavicu svog tima je zaboravio ponijeti na teren. Ona je ostala na klupi, ali ju je, sa malim zakašnjenjem, gostima proslijedio fizioterapeut FK Velež Adnan Rudan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam odnio zastavicu do gostujuće klupe i dao sam je službenom predstavniku Zrinjskog Darku Mariću. On ju je uzeo i ja sam se vratio na našu klupu", želio je potvrditi za SportSport.ba Adnan Rudan.

Šta je dalje bilo sa zastavicom pouzdano se još uvijek ne zna.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
**** vas zastavu vise...MOSTAR JE CRVEN!
13 1
Rajvosa2019
primitivci
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti