Remetić: Naši golovi su došli u pravo vrijeme

Trener TOŠK-a nakon pobjede

Remetić: Naši golovi su došli u pravo vrijeme

S. Mlaćo

Pobjedom u Zavidovićima nogometaši TOŠK-a iz Tešnja na najbolji mogući način otvorili su drugi dio sezone u Drugoj ligi Federacije grupa Centar. 

Tešanjci su slavili sa 4:1 nad Krivajom, te tako ostali glavni kandidat za osvajanje prvog mjesta i plasman u Prvu ligu Federacije. Trener Tešanjaca Igor Remetić mogao je biti zadovoljan viđenim.

"Čestitam igračima na zasluženoj pobjedi, dobro smo otvorili ovu polusezonu sa nova tri boda, koja će nam puno značiti u daljoj borbi za titulu. Težak teren je otežavao razvijanje igre onako kako smo željeli, a i dosta se osjetilo treniranje u lošim vremenskim uslovima tokom ovog pripremnog perioda. Imao je domaćin prilike koje na našu sreću nije realizovao, a naši golovi su došli u pravo vrijeme. Analizirati ćemo propuste koje smo imali na nekim pozicijama u timu, i okrećemo se sljedećem protivniku, Usori, kojeg ćemo dočekati na našem stadionu. Zahvaljujem se navijačima koji su u velikom broju došli u Zavidoviće, i nadam se još većoj podršci u subotu na Lukama", kazao je Remetić.

TOŠK trenutno ima pet bodova prednost u odnosu na Natron i Famos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi