Remetić novi trener Turbine iz Jablanice

Cilj - povratak u prvu ligu Federacije

Remetić novi trener Turbine iz Jablanice

Turbina iz Jablanice u novu sezonu ulazi sa novim trenerom. Prošlu je sastav iz Jablanice završio na 15.mjestu sa 27 bodova, pa će ove sezone igrati u Drugoj ligi Federacije BiH - Jug.

Turbinu će u prvu ligu pokušati vratiti nekadašnji igrač Veleža, kasnije trener kadeta Igor Remetić. 

" Sa čelnicima kluba dogovorio sam saradnju za sljedeću sezonu te im se ovim putem zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Pred ekipom koja je dosta mlada je nova sezona, rekao bih sezona dokazivanja. Dosta je tu talentovanih igrača, ali i mladih koje ćemo kroz ovu sezonu probati afirmisati. Vjerujem da uz par pojačanja već u ovoj sezoni koja je pred nama možemo doći u situaciju da se borimo za povratak u prvu ligu " kaže novi trener Turbine.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti