Remetić: Sveukupna ocjena priprema u Makarskoj je visoka

Veziri se vratili sa Jadrana

Remetić: Sveukupna ocjena priprema u Makarskoj je visoka

S. Mlaćo

NK Travnik je nakon jučerašnjeg remija s Čapljinom, te kasnije regeneracijskim treningom na bazenu završio osmodnevne pripreme u Makarskoj. Svoj osvrt na utakmicu i pripreme dao je šef struke NK Travnika Igor Remetić.

“Prije svega bih želio da čestitam igračima na uspješno odrađenim pripremama i na maksimalno profesionalnom odnosu prema radu. Iako je umor kod igrača dostigao svoj vrhunac, zadovoljan sam trkačkim dijelom gdje smo na utakmici protiv Čapljine većinom dominirali, a sami smo krivi što je rezultat bio neriješen, jer nismo iskoristili zrele prilike u prvom dijelu kod našeg vodstva”, izjavio je Remetić.

“Kroz treninge ćemo raditi na otklanjanju grešaka preko kojih smo primali golove, jer takve stvari u prvenstvu nam se ne smiju dešavati. Sveukupna ocjena našeg boravka u Makarskoj je visoka, jer smo imali optimalne uslove za kvalitetan rad. Ovom prilikom se u ime igrača i stručnog štaba zahvaljujem osoblju i upravi hotela “Bonaca", dodao je šef struke Vezira.

NK Travnik nastavlja pripreme u Travniku do početka prvenstva, a generalku će odigrati protiv Željezničara iz Banja Luke u subotu 24. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi