Remi Argentine i Engleske, Brazil siguran

Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina

Remi Argentine i Engleske, Brazil siguran

Sinoć su odigrane četiri utakmice Svjetskog prvenstva za igrače do 20 godina koje se održava u Kolumbiji. Najzanimljivija utakmica između Argentine i Engleske završena je bez golova.

Argentina i Engleska su odigrale bez golova, iako je bilo nekoliko dobrih prilika na obje strane. Englezima je i poništen jedan gol, ali opravdano. Billy Knott bio je u ofsajdu.

Brazil je savladao Austriju sa 3:0. Međutim, Austrijanci su prvi zaprijetili na utakmici. Nakon jedne lijepo izigrane akcije u 37. minuti Brazilci dolaze u vodstvo preko Henriquea.

U drugom poluvremenu Austrija ponovo prijeti, no nakon sedam minuta igre u drugom dijelu Brazil je povećao prednost. Sa bijele tačke siguran je bio Coutinho. Konačnih 3:0 postavio je Willian u 63. minuti.



Istim rezultatom Meksiko je slavio protiv Sjeverne Koreje. Ri Yong Chol postigao je autogol u posljednjim trenucima prvog poluvremena i doveo Meksiko u prednost. Guarch je povećao prednost na 2:0 u 54. minuti, a u nadoknadi vremena konačan rezultat postavio je De Buen.



Egipat je minimalnim rezultatom 1:0 savladao Panamu. Jedini strijelac na utakmici bio je Hegzai u 67. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.