Remi Genclerbirligija i Karabukspora, Zecu 59 minuta

Deveto kolo turske Super lige

Remi Genclerbirligija i Karabukspora, Zecu 59 minuta

A. Haznadarević

U meču devetog kola turske Super lige, ekipa Genclerbirligija, za koju nastupa naš povremeni reprezentativac Ermin Zec, remizirala je sa Karabuksporom rezultatom 0:0.

Na gostovanje kod petnaestoplasiranog Karabukspora, Genclerbirligi je stigao kao petoplasirana ekipa sa pet bodova više na kontu.

 

Ipak, da su nešto bolja momčad na počeku sezone, ekipa Ermina Zeca nije pokazala na terenu, pa i nakon odigranih svih 90 minuta susreta, gosti nisu uspjeli doći do gola Karabukspora.

 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Posebno treba spomenuti to da se naš internacionalac našao u početnoj postavi svog tima, te je odigrao 59. minuta, kada ga je zamijenio Dejan Lekić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.