Remi Intera i Rubina, ali i Partizana i Nefčija

Grupa H

Remi Intera i Rubina, ali i Partizana i Nefčija

U grupi H Evropske lige večeras su igrali Inter Milan i Rubin Kazan, te beogradski Partizan i azerbejdžanski predstavnik Nefči.

Jedan od derbija večerašnjeg programa Evropske lige igrao se na milanskoj Giusepe Meazzi, gdje je domaći Inter dočekao ruskog predstavnika Rubin iz Kazana.

Rusi su došli u prednost u 17. minuti, kada je za 0:1 pogodio Ryazantsev. Međutim, slavlje gostiju iz Kazana nije se ni stišalo, a Nerazzuri su izjednačili i to golom mladog hrvatskog napadača Livaje.

Međutim, samo šest minuta prije kraja ove utakmice, Rondon je iskoristio priliku i pogodio za novo vodstvo Rubina u sred Milana. Ipak, ni ovaj put slavlje Rusa nije dugo trajalo. Samo 90 sekundi kasnije Nagatomo je pogodio za konačnih 2:2.

U drugom susretu iz ove grupe, igranom u Beogradu, Partizan nije iskoristio prednost domaćeg terena u dvoboju sa Nefčijem, pa je susret završio bez pobjednika 0:0.

 


szólj hozzá: Inter - Rubin (0:1) Ryazantsev
szólj hozzá: Inter - Rubin (1:1) Livaja
Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.