Remi Karabukspora i Eskisehirspora

25. kolo turske Superlige

Remi Karabukspora i Eskisehirspora

U današnjem duelu  25. kola turske Superlige snage su odmjerili Karabukspor i Eskisehirspor. Utakmica je završena bez golova.

Eskisehirspor je uoči ove utakmice bio na osmoj poziciji te će se nakon ovog remija nastaviti boriti za mjesta koja vode u Evropu.

 

Karabukspor se nalazi u teškoj situaciju budući da ih samo par bodova dijeli od mjesta koja vode u niži rang takmičenja i svaki bod je zlata vrijedan.

 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Karabukspor je dosta napadao u ovom susretu, ali je u par navrata nedozvoljena pozicija spriječila domaće da dođu do gola koji bi im donio sva tri boda.


Zanimljivo je da je glavni sudac ovog susreta podijelio veliki broj žutih kartona - čak 10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.