Remi Krupe i Tekstilca

Utakmica 8. kola Lige za prvaka

Remi Krupe i Tekstilca

Fudbaleri Krupe i Tekstilca remizirali su danas u Banjaluci u okviru 8. kola Lige za prvaka.

Banjalučani su kolo ranije obezbijedili titulu prvaka Prve lige RS, tako da su danas u slavljeničkom raspoloženju odigrali prosječnu utakmicu sa ekipom iz Dervente.

U prvih 45 minuta domaćin je pružio nešto bolju igru, ali su mreže ipak mirovale. Izabranici Slobodana Starčevića imali su nekoliko izglednih prilika, od kojih treba izdvojiti pokušaj Cvijanovića u 39. minutu. Njegov volej sa 15-ak metara završio je pored desne stative golmana gostiju.

Obje ekipe u drugo poluvrijeme krenule su nešto ofanzivnije. Tekstilac je u 49. minutu mogao do vodstva. Kovač je sjajno izveo slobodan udarac sa nekih 25 metara, ali je golamana Ilića spasila prečka.

Domaćin je uzvratio već u narednom napadu. Milanović je šutirao iskosa sa lijeve strane, a Plisnić je bio na visini zadatka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U nastavku Banjalučani su bili bolji rival, ali do kraja susreta rezultat ostaje nepromjenjen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi