Remi Mersina i Antalyaspora

Remi Mersina i Antalyaspora

Midhat Šljivak

U prvom susretu 31. kola turske Superlige Mersin je dočekao ekipu Antalyaspora, a na kraju u ovom susretu pobjednika nije bilo 1:1.

Domaći vode veliku bitku za opstanak, a na kraju su u ovom susretu ostali bez pobjede. Od prvog trenutka su bili bolji, stvorili su nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu, ali se na odmor otišlo mirnih mreža 0:0.

Ipak, nakon šest minuta igre u nastavku Mersin je poveo. Milan Stepanov je pogodio za za zasluženo vodstvo domaćih od 1:0. Nakon primljenog gola i gosti su zaigrali nešto bolje. Takva igra im se isplatila u 78. minuti kada je Murat Duruer pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1.

Ovaj rezultat se ispostavio i kao konačan u ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.