Remi Osasune i Malage, Kodro asistent

Španska La Liga

Remi Osasune i Malage, Kodro asistent

Fudbaleri Osasune i Malage podijelili su bodove u večerašnjem meču 20. kola španske La Lige odigravši 1:1.

Bila je ovo jedna od posljednjih prilika za ekipu iz Pamplone da ostane u trci za opstanak u ligi, ali nisu je iskoristili, bez obzira što su imali vodstvo. 

Gosti su bili ti koji su imali prvu ozbiljni priliku i to sa jedanaest metara. Loptu na bijelu tačku je u 18. minuti postavio Santos, ali ipak nije bio precizan.

Kazna je stigla u nastavku meča, tačnije u 76. minuti kada je Goran Čaušić nakon asistencije našeg Kenana Kodre pogodio za vodstvo domaćih. Ipak, slavlje nije trajalo dugo jer su gosti nakon samo tri minute preko Camacha izjednačili na 1:1 što je bio i konačan rezultat.

Osasuna je nakon ovog kola ostala predposljednja na tabeli sa samo 10 bodova, dok je Malaga na 13. mjestu sa 22 boda.

Potražite više informacija na temu La Liga:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti