Remi Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu

HNL, 20. kolo

Remi Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu

Na stadionu Gradski vrt u Osijeku odigran je susret 20. kola prva hrvatske nogometne lige između Osijeka i Lokomotive.

Iako su gosti na pauzi imali vodstvo, Osijek je vrlo dobrom igrom u drugom poluvremenu izjednačio, a zamalo došao i do pobjede.

Na kraju je susret ipak završen rezultatom 1:1. U 39. minuti Lokomotiva je povela, ali uz veliki previd arbitra Ivana Bebeka. Domagoj Pavičić je rukom primirio loptu, Bebek se nije oglasio, nakon čega Pavičić prolazi dva igrača Osijeka, ubacuje, a na drugoj stativi, iz gotovo mrtvog ugla, Petar Mišić volejem pogađa mrežu golmana Marka Malenice.

Osječanima se otvorena i agresivna igra u nastavku isplatila u 61. minuti. Borna Barišić je ubacio s lijeve strane, a s gotovo iste pozicije kao Mišić u prvom dijelu, Nikola Mandić, ovog puta glavom, pogađa suprotni ugao gola Lokomotive.

Pritisak Osijeka tu nije stao, samo dvije minute kasnije mogli su do vodstva, ali udarac Josipa Barišića otišao je preko gola, kao i pokušaj Petra Mišića s druge strane nekoliko minuta kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.