Remi Otelula i Slaska, Haskić nije igrao

U prijateljskom susretu

Remi Otelula i Slaska, Haskić nije igrao

A. Beganović

U okviru priprema za nastavk sezone na Kipru su prijateljski susret odigrali rumunski Otelul i poljski Slask. Nakon 90 minuta nije bilo pobjednika (1;1), fudbaler Sarajeva, Nermin Haskić, koji se nalazi na probnom radu u Otelulu, nije nastupao u ovom susretu, a u narednim danima stručni štab trebao bi se očitovati o njegovoj sudbini.Slask je prvi došao do prednosti i to u 27. minuti golom Cetnarskog, da bi Otelul do izjednačenja stigao u 58. minuti preko Vigliantija. Bh. internacionalac u dresu Slaska, Amir Spahić u igru je ušao u 62. minuti.

Prijateljski susret
Otelul - Slask 1:1
OTELUL: Grahovac - Ljubinković (Cojoc 60), Benga (Sîrghi 55), Costin, Ilie (Salageanu 58) - Giurgiu (Chebac 87), Filip, Frunza (Viglianti 50) - Antal (Iorga 46), Paraschiv (Pena 46), Bus (Stromajer 62).
SLASK: Kelemen (R. Gikiewicz 62) - Socha (Wołczek 62), Pietrasiak (Celeban 62), Fojut (Pawelec 62), Mraz (Spahić 62) - Elsner (Sztylka 62), Kaźmierczak (Wasiluk 62) - Cetnarski (Cwielong 62), Stevanović
(Dudek 62), Sobota (Madej 62) - Voskamp (L. Gikiewicz 52, Diaz 72).

rn

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.