Remi Padeborna i Kaiserslauterna, Union Berlina i Aalena

Njemačka 'Cvajta'

Remi Padeborna i Kaiserslauterna, Union Berlina i Aalena

A. Haznadarević

U njemačkoj 2. Bundesligi, odigrana su dva susreta, u kojima su se susreli Padeborn i Kaiserslautern, te Union Berlin i Aalen, a oba duela su završena podjelom bodova.

U susretu koji se igrao u Padebornu, prvo poluvrijeme je proteklo u dosta zatvorenoj igri na obje stane, pa do poluvremena nije bilo promjene rezultata.

 

U nastavku mnogo uzbuđenja, prvo je Jessen nespretno reagovao i postigao autogol za vodstvo Padeborna, da bi tačno deset minuta kasnije Idrissou izjednačio iz penala. Do kraja nije bilo promjena, a treba istaći i to da je Kaiserslautern susret završio sa igračem manje, nakon što je Linsmayer isključen u 69. minutu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

U drugom duelu Union Berlina i Aalena, nije bilo glova, te je susret završen sa nepopularnih 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.