Remi Radnika u generalci

Protiv Mačve

Remi Radnika u generalci

A. Čaušević

Generalnu probu pred novu sezonu Radnik je imao na Gradskom stadionu u Bijeljini protiv Mačve.

Susret je igran pred oko 600 gledatelja, a konačan rezultat glasio je 1:1. Oba gola su viđena u drugom poluvremenu.

Radnik je do vodstva došao u 69. minuti golom Bojana Markovića iz penala, dok su gosti izjednačli preko Miroljuba Pešića u 83. minuti.

Vlado Jagodić je od prve minute šansu dao sljedećim igračima: Azur Aljkanović, Pavle Sušić, Nenad Nikić, Ivan Šubert, Nikola Popara, Predrag Ristanović, Đorđe Pantelić, Velibor Đurić, Kenan Šarić, Bojan Marković i Faruk Gogić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Priliku za igru još su dobili: Samed Hodžić, Uroš Zupur, Bojan Batar, Marko Despotović, Aleksa Urošević, Amar Tahrić, Jovan Novak, Uroš Račanović, Jovan Motika, Dragan Došlo i Esmir Hasukić.

Radnik novu sezonu otvara domaćom utakmicom protiv provatnika u Premijer ligu, ekipe Leotara iz Trebinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi