Remi Slavije i Leotara u Istočnom Sarajevu

Remi Slavije i Leotara u Istočnom Sarajevu

Ekipa Slavije odličnu polusezonu zaključila je remijem protiv Leotara u ovom 15. kolu Premijer lige BiH. Utakmica je prošla bez golova, ali su obje ekipe imale svoje prilike za postizanje pogotka.

Slavija je na početku susreta bila nešto konkretnija, a prijetila je preko Mamića koji je nakon samo jedne minute susreta sa desne tukao, ali je bio neprecizan.

 

U desetoj minuti susreta, Benović je prošao po lijevoj strani i progirao je Vidića koji je sa desetak metara šutirao pravo u golmana Leotara.

 

Slavija je imala terensku inicijativu koje se Leotar oslobodio tek desetak minuta pred kraj prvog poluvremena. I pored toga što su se Trebinjci oslobodili pritiska, tri minute prije kraja prvog poluvremena, Slavija je propustila dobru priliku da dođe do prednosti.

 

Mamić je sjajno ubacio loptu, ali je ona ipak završila u rukama Milenkovića.

 

Slavija je i u drugom poluvremenu bila bolja, a prijetili su Kokot i Perišić. Leotar je također uspio da zaprijeti, a u 69. minuti šutirao je Filipović, međutim rezultat je ostao nepromijenjen.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja susreta ni jedni ni drugi nisu uspjeli da dođu do gola koji bi im donio trijumf i sva tri boda iz ove utkamice.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.