Krupa sve jača, stigla još dva pojačanja

Potvrđeno za SportSport.ba

Krupa sve jača, stigla još dva pojačanja

U redove Krupe pristigla su nova dva pojačanja za narednu sezonu u BHT Premijer ligi BiH.

Nakon što je dogovorena saradnja sa Dekićem i Puzigaćom, za klub na čijem čelu je Branislav Krunić od naredne sezone će nastupati Nemanja Marić i Kenan Handžić, koji su i zvanično potpisali ugovore. 

Marić u Krupu stiže iz Rudar Prijedora gdje je bio kapiten, a svojim dolaskom će ojačati konkurenciju u zadnjoj liniji, dok je Handžić po vokaciji vezni fudbaler.

Iza sebe Handžić već ima iskustvo igranja u BHT Premijer ligi BiH, budući da je ranije nosio dresove Olimpika i Sarajeva, a posljednji angažman je imao u Titus Petingenu iz Luksemburga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Krupi vjeruju da su napravili dobar posao dovođenjem Marića i Handžića, nadajući se da će ovaj dvojac opravdati očekivanja i biti od pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi