Remi Tanga i Iberije

Remi Tanga i Iberije

Adnan Beganović

U okviru 2. kola grupe 2 Futsal Cupa bosanskohercewgovački prvak Tango remizirao je sa gruzijskim prvakom Iberia Starom (0:0).

Nakon što su sinoć pretrpjeli poraz od Gyora, malonogometaši Tanga večeras su remizirali, te su tako ostali u igri za plasman u narednu fazu takmičenja.

Tokom vih 40 minuta na terenu se vodila rovovska bitka, a obje momčadi su imale svoje prilike, no mreže su ostale netaknute.

KMF TANGO – IBERIA STAR (0:0)

Dvorana: Magvaši Mihali.

Gledalaca: 200.

Sudije: Ozan Sojkan (Turska), Marijan Gal (Slovačka), Sedrik Pelisijer (Francuska).

Žuti kartoni: Novoselac (Tango), Altunašvili (Iberija Star).

KMF TANGO: Hasanspahić, Gušo, Radmilović, Erić, Novoselac, Delihasanović, Ikonić, Hadžić, Čampara, Bunar, Tanasković, Đuderija, Jusić, Sipović. Trener: Mirko Marvan.

IBERIA STAR: Akopov, Dzabiradze, Kakabadze, Altunašvili, Jvarašvili, Bukia, Sigunava, Tibilašvili, Lukava, Touda, Totlaze, Tukurišvili. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti