Remi u dalmatinskom derbiju
Ermin Zec

Prva liga Hrvatske – 25. kolo

Remi u dalmatinskom derbiju

U lokalnom dalmatinskom derbiju 25. kola Prve lige Hrvatske večeras su na stadionu „Šubićevac“ Šibenik i Zadar odigrali su meč koji je završio najnepopularnijim rezultatom – 0:0.
Ekipa naših Zeca i Alispahića tako nije ostvarila očekivanu, važnu pobjedu u borbi za plasman u Kup UEFA, dok je Zadar uzeo bod u trci za opstanak.

Podsjetimo u današnjim susretima 25. kola postignuti su sljedeći rezultati: Hajduk – Cibalija 2:0, Dinamo – Inter 1:0, Zagreb – Osijek 1:0, Rijeka - Varteks 4:1, Slaven Belupo – Croatia Sesvete 5:1.

Poredak na tabeli: Dinamo 55 bodova, Hajduk 54, Slaven Belupo 39, Šibenik 39, Rijeka 38, Zagreb 34, Osijek 32, Varteks 31, Cibalija 27, Inter 24, Zadar 24, Croatia Sesvete 20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije