Remi u Jajcu, Radnik siguran protiv Gorice

Prva kantonalna liga SBK/KSB

Remi u Jajcu, Radnik siguran protiv Gorice

S. Mlaćo

U Prvoj kantonalnoj ligi SBK /KSB za vikend su odigrana tri susreta 2. kola. Lider Dnoluka je  Nević Polju nadigrala Mladost sa visokih 4:1.

Gosti su poveli u 41. minuti pogotkom Nahida Rabihića, a isti igrač je povisio na 2:0 u 60. minuti. Fadil Rabihić je povisio na 3:0 tri minute kasnije.

Domaći smanjuju u 71. minuti preko Mahira Grizića, da bi konačnih 4:1 postavio hat trickom Nahid Rabihić.

Radnik iz Donjeg Vakufa je sa 3:0 savladao Goricu. Strijelci za izabranike Harisa Alispahića bili su Tarik Tutkur, Tarik Bašić i Ibrahim Terzić.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga SBK:

Zanimljiv meč viđen u Jajcu. Elektrobosna i Fojnica su podijelili bodove (2:2). Gosti su poveli pogotkom Harisa Duraka, a preokret domaćina donosi Kenan Arapović. Konačnih 2:2 postavio je u 70. minuti Almir Zečević.

Susret između Kreševo i Kaćuna nije odigran, jer je NK Kreševo istupilo iz takmičenja uoči početka sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti