Remi u Koprivnici, po dva gola Raka i Oršića

HNL, 21. kolo

Remi u Koprivnici, po dva gola Raka i Oršića

E. Škorić

U nedjelju u poslijepodnevnim satima odigrana su dva susreta 21. kola Hrvatske nogometne lige.

U Koprivnici je Slaven Belupo ugostio Inter, a gosti su, iako u dva navrata jurili  gol zaostatka, uspjeli da ostanu neporaženi.

 

Nikola Rak je u drugoj minuti doveo Koprivničane u vodstvo, ali je Mislav Oršić poravnao na 1:1 samo četiri minute kasnije. Rak je svoj drugi gol za domaće postigao već u 13. minuti, ali istom mjerom uzvraća Oršić, koji je u 73. minuti pogodio za konačnih 2:2.

 

U derbiju sredine tabele Osijek i Istra remizirali su s nepopularnim rezultatom 0:0. Od 18 sati igraju Rijeka i Cibalia, a sutra od 18 veliki hrvatski derbi između Hajduka i Dinama na Poljudu.

 

HNL, 21. kolo:

Osijek - Istra 0:0

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Slaven - Inter Z. 2:2 (Rak 2, Purić 13/ Oršić 6, 73)

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.