"Toliko me lijepih uspomena veže za Zvijezdu 09, ovaj stadion, ove svlačionice..."

Trener Slobode pred meč u Ugljeviku

"Toliko me lijepih uspomena veže za Zvijezdu 09, ovaj stadion, ove svlačionice..."

U sklopu 17. kola Premijer lige BiH u Ugljeviku se danas od 13:00 sati sastaju Zvijezda 09 i Sloboda.

Ovo je ujedno derbi začelja, i jednim i drugima su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak, tako da nema sumnje duel u Ugljeviku ponuditi zanimljivu i do samog kraja neizvjesnu fudbalsku predstavu.

Uoči same utakmice kratko smo razgovarali sa trenerom Slobode Milenkom Bošnjakovićem koji je, zanimljivo, u prošloj sezoni spasio Zvijezdu 09 ispadanja u niži rang.

"Drago mi je što sam ponovo na ovom stadionu. Toliko me pozitivnih stvari veže za ovaj stadion, za ove svlačionice i samu Zvijezdu 09 kao klub. Žao mi je što se danas Zvijezda 09 nalazi u ovoj situaciji, ali ni nama nije ništa bolje. Došli smo da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pokušamo doći do tri vrlo bitna boda", kaže Bošnjaković i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Stanje na tabeli ne održava kvalitet Zvijezde 09, niti njihove igre u dosadašnjem dijelu prvenstva. Očekuje nas vrlo ozbiljna utakmica i ekipa je vrlo pripremljena na to. Nakon 90 minuta ćemo znati ko je uspio, a ko nije", rekao je Bošnjaković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi