Renato Sanches je imao jasno pitanje za Kovača, a u sve se uključio i Salihamidžić

Portugalac vidno nezadovoljan statusom u timu

Renato Sanches je imao jasno pitanje za Kovača, a u sve se uključio i Salihamidžić

S. Mlaćo

Bayern je sinoć teškom mukom u Kup susretu savladao Heidenheim 5:4. Ponovo su Bavarci pružili slabu partiju, no na kraju su ipak morali biti zadovoljni.

Renato Sanches se ponovo nije našao u početnom timu, a već ranije je iskazao veliko nezadovoljstvo svojim statusom u klubu.

Upisao je 21-godišnji Portugalac samo 502 minute na terenu, te bi na ljeto mogao napustiti tim koji sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Niko Kovač.

"Treniram i čekam svoju šansu. Naravno da želim više igrati, no trener mi nije objasnio zašto ne igram", kazao je vidno nezadovoljni Sanches.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Strasti je donekle smirio Hasan Salihamdžić koji je kazao da je Sanches odličan dečko koji dobro trenira, no da trener odlučuje ko će igrati.

Inače, Renato Sanches je u Bayern stigao na ljeto 2016. godine iz Benfice kao jedan od najvećih talenata svijeta. Plaćen je 35 miliona eura, ali još uvijek nije opravdao uloženi novac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi