9

Komentari (9)

user1690272632
Nije Zrinja nestao ,već igra dugo već nije na nivou
plemic
kamo sreće da pakuje kofere.
Brazuka
Denis coric u nedjelju novi trener?
plemic
da dođe i varešanovič, radovalo bi me.
Brazuka
Mislim da ovaj gubi konce
vuckobih
Ovaj Zrinjski po igrama nije ni blizu onom Zrinjskom iz prošle godine. Bez Bilbije je to druga ekipa. I opet je Rendulić uspio da ostvari historijski uspjeh. Pokaži malo poštovanja prema tome.
plemic
bazuka, i prošlogodšnji rezultat su mu plod jakirovg rada.
plemic
0d odlaska jakira u klub je doveden trener i dvadesetak igrača, slutinja do slutinje, na čelu sa nadritrenerom. ima li itko oči u upravi kluba, rastjerajte uhl**** dok nije kasno. ponosite se grupnom fazom, "vile vas pronosale", uhvatili grupnu fazu sa negativnim skorom. ovaj kreten od trenera, svaki put radi nove eksperimente i postiže sve lošije rezultate. desetkovanim posušacima ništa niste mogli, odbrana "švicarska", napadači šansu nisu stvorili ...., šta očekujete u europi? možete se ponovo hvaliti igrom bez igre, srušiti dinamov rekord u grupi, šest poraza u šest utakmica, bez datog gola. hvalite se povjesnim uspjehom. za to nam želite iskamčiti "stojanku"? e neće moći, biće tribine poluprazne. neće vam doći ni VIP-ovci, oni samo dolaze da slave i besplatno brkove omaste. koga gledati? čopor uhl**** koji nisu dorasli najgoroj ligi u europi, PL BiH. sad nas obradujte "fantastičnim" transferom bilbije za nakoliko tisuća eura, pa se u medijima pohvalite svojim financijskim umjećem. fuj, fuj fuj ...
komentator1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti