Rennnes slavio u Lorientu

Rennnes slavio u Lorientu

M. Šljivak

Posljednji susret 26. kola francuskog fudbalskog prvenstva Ligue 1 odigrali su na stadionu  Yves Allainmat-Le Moustoir ekipe Lorienta i Rennesa, a na kraju su tri boda osvojili gosti slavivši rezultaom 2:0.

U utakmici koja nije obilovala prilikama niti je donijela lijepu igru gosti su do prednosti stigli u 41. minuti. Strijelac za vodstvo Rennesa  bio je Jonathan Pitroipa.

I u nastavku susreta Rennes je bio mnogo konkretniji tim. Pitroipa se pokazao kao čovjek odluke u ovom meču, a ovoga puta je asistirao za Youssoufa Hadjija koji je pogodo u 79. minuti za konačnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.