"Reo-Coker bi ponosno nosio dres Napolija"

Tony Finnigan, menadžer engleskog veznjaka:

"Reo-Coker bi ponosno nosio dres Napolija"

Nigel Reo-Coker, veznjak Aston Ville, povezivan je sa Napolijem, a njegov menadžer ističe da mu godi interes tima sa San Paula.

Reo-Cokeru ugovor sa Villom ističe na kraju sezone, tako da bi Napoli ovog 26-godišnjeg veznjaka mogao dobiti bez odštete.

"Reo-Cokeru ugovor ističe na kraju sezone, tako da već možemo pričati o drugim klubovima. Bili bi ponosni kada bi Napoli uputio poziv", rekao je Tony Finnigan, dodavši:

"To je klub koji igra u veoma jakoj ligi i ima veliku historiju. Ne treba zaboraviti da su u Napoliju igrali veliki igrači poput Maradone. Reo-Coker bi ponosno nosio plavi dres".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.