Jesmo li spremni za pobjedu? Zmajevi odradili pretposljednji trening pred Luksemburg
Foto: N/FSBiH

Trenirali u Zenici

Jesmo li spremni za pobjedu? Zmajevi odradili pretposljednji trening pred Luksemburg

Eldar Ganibegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je pretposljednji trening pred prijateljsku utakmicu s Luksemburgom.

Pod komandom Ivayla Peteva trenirali su u Trening centru N/FSBiH u Zenici, a u tabor se vratio iz Sarajeva i Edin Džeko, kapiten naše selekcije.

Za sutra je planirana službena press konferencija našeg tima od 17 sati, a pola sata kasnije i službeni trening. Te aktivnosti obavit će se u Trening centru.

S druge strane, Luksemburg će press konferenciju održati od 18 sati, a trening od 18:30 na stadionu Bilino polje gdje će se i igrati utakmica.

Podsjetimo, meč Bosna i Hercegovina - Luksemburg na rasporedu je u utorak od 20:45.

Naša selekcija je u petak poražena od Gruzije na Bilinom polju rezultatom 0:1 i to nam je bio četvrti vezani poraz, a treći na Bilinom polju, što je i negativan rekord naše selekcije s obzirom na to da smo do sada vezali najviše dva poraza u "Zmajevom gnijezdu".

Nadamo se da su naši Zmajevi spremni i da će nas u utorak koliko toliko obradovati pobjedom nakon dugo vremena. 

Top Komentari

BordoBijeli
I sta ako dobijemo u utorak?Treba da slavimo?Na sta smo spali da nam je pobjeda kuci protiv Gruzija,Luksemburga,Malta,Kipara,Kuwaita itd.ravna plasmanu na neko prvenstvo...
11 0
Noone
Sto tako kasno utakmica, opet ću zaspati upola
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi