7

Komentari (7)

BAJSJECAR1977
Kvadratni su jedini narod,koji slave poraze...1998,2018,2022...
BAJSJECAR1977
Ibrahimbeg
Porazi su škola, treba naučiti i kada se gubi. U svemu treba biti odmjeren i umjeren. Primjera radi zašto drugi narod mora ispaštati ako moja reprezentacija pobjedi Vidite kako se može biti i normalnu, najteže je biti u svim situacijama priseban, pametan. Civilizacija je kod naših komšija i jednih i drugih na nuli.Ni ćiju silu Bog ne voli, zato je najbolje da nikada i ne pobjeđuju reprezentacije ne normalnih ljudi.
Alenizmostara
Prazina
1998. i 2022. su slavili pobjede u utakmici za broncu. 2018. su poraženi u finalu najvećeg svjetskog takmičenja u svim sportovima, svjetskom nogometnom prvenstvu. Kod nas se slavio plasman na jedino takmičenje na koje su otišli naši.
BAJSJECAR1977
Mornar
Mi svi zajedno iz bivše YUG moẓ̌emo samo zaviditi kvadratim, daj bože da i mi slavimo takve poraze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.