Reprezentativac BiH će dijeliti svlačionicu sa bratom

I mlađi Hadžić u prvom timu

Reprezentativac BiH će dijeliti svlačionicu sa bratom

Uz Anela Hadžića u prvom timu mađarskog Videotona od sljedeće polusezone će biti i njegov mlađi brat Elvir.

Hadžićev brat je u proteklom periodu trenirao sa B timom u koji je stigao iz Rieda, a njegovim napretkom trener Marko Nikolić je izuzetno zadovoljan i odlučio ga je prekomandovati u prvi tim.

Kako prenose mađarski mediji, mlađi Hadžić će putovati sa Videotonom na pripreme u Alicante, dok među putnicima za Španiju neće biti Asmir Suljić. Bivši fudbaler Sarajeva će u narednim danima trenirati s drugim timom, a novinari u Mađarskoj predviđaju da je razlog toga mogući transfer u Slovan iz Bratislave.

Inače, Videoton je prvi dio sezone u mađarskoj OTP Bank Ligi završio na drugoj poziciji sa tri boda manje u odnosu na vodeći Ferencvaroš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi