Reprezentativac Sjeverne Koreje moguća akvizicija Zrinjskog
Foto: EPA

Dolazi na probni rad

Reprezentativac Sjeverne Koreje moguća akvizicija Zrinjskog

So Hyon-Uk, 25-godišnji ofanzivac iz Sjeverne Koreje, dolazi na probu u redove Zrinjskog. 

Prema nezvaničnim informacijama, Hyon-Uk se već nalazi u Mostaru i danas bi se trebao priključiti treninzima aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine. 

Hyon-Uk u mostarski klub stiže iz kluba po imenu "25. April", koji slovi za jedan od najuspješnijih u Sjevernoj Koreji, a vrijedno pomena je i to što je aktuelni i standardni reprezentativac svoje zemlje.

Za Sjevernu Koreju je dosad odigrao 14 utakmica uz jedan postignuti gol.

Na struci Zrinjskog je da, ukoliko se ne desi nešto predviđeno, na treninzima testira Hyon-Uka i ocijeni može li im biti od koristi. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi