Reprezentativac Srbije prelazi u Leicester?
FOTO: EPA

Želi ga Ranieri

Reprezentativac Srbije prelazi u Leicester?

Srbijanski reprezentativac Luka Milivojević nalazi se na radaru Leicestera. 

Aktuelni prvak Engleske u prvom dijelu sezone igra ispod svih očekivanja i trenutno se nalazi tek na 14. poziciji, pa će tako u zimskom prijelaznom roku trener Claudio Ranieri gotovo sigurno posegnuti za pojačanjima. 

Obzirom da Leicester nije nadoknadio gubitak Kantea jer će Mendy dugo odsustvovati zbog povrede, Ranieri je ocijenio da bi Luka Milivojević mogao biti rješenje i skauti kluba su ga već posmatrali na meču Velsa i Srbije.

U ovom trenutku nije poznato koliko je Leicester spreman ponuditi grčkom Olympiakosu, ali je jasno da će borbu za njegove usluge voditi s još nekoliko timova. Interesovanje su ranije pokazali Benfica, Fiorentina, Fenerbahče...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milivojević je prije Olympiakosa igrao za Anderlecht i Crvenu zvezdu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi