Reprezentativac Srbije slomio prst na treningu

Krstajić na mukama

Reprezentativac Srbije slomio prst na treningu

S. Grebović

Krilni napadač reprezentacije Srbije Andrija Živković doživio je veliki peh jer je na treningu pred utakmicu sa Kostarikom slomio prst lijeve ruke. 

Ovu neugodnu povredu igrač portugalske Benfice zaradio je nakon jednog duela sa svojim saigračem Milošom Veljkovićem. 

Reprezentativac Srbije povredu je doživio pred put njegovog tima iz Kalinjingrada u Samaru, gdje ih očekuje premijerna utakmica sa Kostarikom sutra od 14 sati. Njemu je stavljena specijalna bandaža oko slomljenog prsta te zavoj oko cijele šake lijeve ruke.

Posljednje informacije iz tabora reprezentacije Srbije govore da će selektor Mladen Krstajić moći da računa na Živkovića, iako nije predviđeno da bude na terenu od starta prvog meča.

Top Komentari

Ali
Jako bitna informacija
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi