9

Komentari (9)

nije.suplja
Sa holandijom na pomocnom terenu grbavice, a protiv poljske odnijet grbavicu u poljsku i poigrat i onda je vratit nazad i opet necete marke imat. Beee
KocevskiGaleb
Zasto ne prenesete vijest sa oficijelne stranice NK Celik koja se izmedju ostalog odnosi na odrzavanje terena Bilinog Polja?
user1600452854
Cuj teren u Zenici nije idealan... Ali je zato blizu Brajlovic
Paradajz
Konačno se reprezentacija vraća u Sarajevo, pa ne može stalno u Zenici.
Hasanbeg
Naplatit vam treba debelo
pjanke.sa
Sta pricas da nije NSBiH imali biste sada kahnu a ne Grbavicu lijepu kakva jeste. I ovo se igra sto propadate finansijski. Da funkcionisete normalno kao klub, trebali ste besplatno ponuditi stadion. Pokazacemo vam mi kako se to radi za koju godinu ;-)
Edin Merlin
Ili je keljo zamolio da se igra na sugi,da savez da koju marku... Hahahhhahahahaa
Hasanbeg
Bolje i to nego igrati na stadionu od marku ?
Mowzilla
Ja se nesto ne sjecam kad je repka zadnji put na kosevu igrala...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.