Reprezentativci BiH u opuštenoj atmosferi odradili trening na Bilinom polju
Opuštena atmosfera na posljednjem treningu nogometne reprezentacije BiH

Svi igrači spremni za sutrašnji meč

Reprezentativci BiH u opuštenoj atmosferi odradili trening na Bilinom polju

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening pred sutrašnju, prijateljsku utakmicu protiv selekcije Crne Gore. Svi igrači su odradili trening, a trening je protekao u opuštenoj atmosferi.

Naravno za atmosferu i šale na treningu bila su zadužena trojka, koja će se sutra oprostiti, Misimović, Spahić i Ibišević, koji su na treningu pokazali, da bi i danas bili nezamjenjivi u našoj selekciji.

Kao što je selektor Robert Prosinečki najavio na press konferenciji, sutra će na teren istrčati ekipa u sastavu Šehić, Todorović, Vranješ, Spahić (Bičakčić), Nastić, Cimirot, Misimović (Sarić), Pjanić, Višća, Ibišević (Kodro) i Džeko. Zanimljivo da će sutra selektor imati pravo na samo tri izmjene, budući da će selektor potrošiti tri izmjene na Spahića, Misimovića i Ibiševića, imat će pravo još trojicu zamijeniti do kraja utakmice.

Stručni štab i igrači vjeruju da će sutra stadion Bilino polje biti ispunjen do posljednjeg mjesta, jer tri legende našeg nogometa, najmanje je to što su zaslužili na oproštaju od dresa bh. reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi