Reprezentativka Crne Gore pojačala ŽNK Iskra Bugojno

Veliko pojačanje za novog člana ženske PL BiH

Reprezentativka Crne Gore pojačala ŽNK Iskra Bugojno

S. Mlaćo

Nogometašice bugojanske Iskre u narednoj sezoni nastupati će u ženskoj Premijer ligi naše zemlje. Nakon osvajanja šampionskog pehara u završnici Prve lige Federacije, čelnici ovog kluba ne miruju te žele da igraju važnu ulogu i u najjačem rangu bh. ženskog nogometa.

Ambiciozna Uprava kluba iz Bugojna već pregovara sa nekoliko igračica, ali ističu da u javnost neće izlaziti dok isti ne budu i konkretizirani.

Da su ambicije kluba velike ipak pokazuje vijest koju smo danas dobili od predsjednika kluba Naima Basare koji nam je potvrdio da će dres ŽNK Iskra u narednom periodu nositi članica ženske nogometne reprezentacije Crne Gore Suzana Vujošević.

Vujošević je rođena 06.08.1990.godine u Bijelom Polju, a do sada je igrala za Mašinac iz Srbije, ŽFK Podgorica, ŽFK Obilić Herceg Novi i  ŽFK Vlaznija, a tri godine zaredom je igrala Ligu Prvaka, te će sigurno biti veliko pojačanje za debitante u Premijer ligi naše zemlje.  Nastupa u zadnjoj liniji, a bila je i zamjenik kapitena u crnogorskoj ženskoj reprezentaciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi