Repuh napada Želju s Ahmetovićem u vrhu napada?

Poznat sastav bordo tima?

Repuh napada Želju s Ahmetovićem u vrhu napada?

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas pred domaćim navijačima igraju veliki gradski derbi protiv Željezničara u okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je danas više nego ikad pod imperativom pobjede, jer s trijumfom ekipa Senada Repuha želi izaći iz rezultatske krize. Ukoliko Sarajevo i danas upiše poraz na Koševu to će biti najlošiji start ovog tima u jednoj sezoni u zadnjih 13 godina.

Igrači Sarajeva se već danima pripremaju za vječiti derbi, te u dobroj atmosferi dočekuju ljutog rivala. Bordo tim je odradio nekoliko treninga pred večerašnji susret iz kojih bi se mogao izvući sastav koji će se večeras suprostaviti ekipi s Grbavice.

Naime, Repuhov tim je na posljednjim treninzima uvježbavao nekoliko formacija, no sastav je bio u svim slučajevima gotovo isti. Na golu Sarajeva večeras bi trebao biti Pavlović, dok će odbranu najvjerovatnije činiti Kadušić, Novaković, Mihojević i Bekić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U veznom redu domaćeg tima trebali bi se naći Stanojević i Sarić, a malo ispred njih će biti Rahmanović. Na krilnim pozicijama očekuju se Velkoski i Kuzmanović, dok će prema svemu sudeći večeras najistureniji biti Ahmetović.

Podsjećamo, vječiti derbi Sarajeva i Željezničara u okviru petog kola Premijer lige BiH igra se večeras na Koševu od 20 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi