Reus produžio ugovor sa Borussijom do 2023. godine

Potvrdio klub iz Dortmunda

Reus produžio ugovor sa Borussijom do 2023. godine · Zvanično

Fudbaler Borussije Marco Reus produžio je ugovor sa dortmundskim bundesligašem do ljeta 2023. godine.

Nijemac se nedavno vratio na teren nakon teške povrede zbog koje se oporavljao više od pola godine, a da u klubu imaju maksimalno povjerenja u njega pokazao je i novi ugovor koji je dobio.

Kako je saopšteno na zvaničnoj stranici Borussije, Reus je danas zvanično potpisao produženje saradnje i stanovnik Signal Iduna Parka će biti do ljeta 2023. godine.

"Od 2012. godine nosim Borussijin dres. Sretan sam i ponosan što je moja budućnost u ovom klubu. Dortmund je moj dom, Borussia je moj klub. Još kao dječak sam sanjao da trčim u žutom dresu i igram za Borussiju", kazao je, između ostalog, Reus nakon što je stavio paraf na novi ugovor.

Zadovoljstvo nije skrivao ni direktor kluba Hans-Joachim Watzke.

"Sretni smo što će Reus i u budućnosti biti naš igrač."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Reus se na teren nakon povrede vratio na najbolji način. U posljednje četiri utakmice je postigao tri pogotka, a ukoliko nastavi ovako, mogao bi se lako naći među putnicima za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi