Revija golova na Otoci i pobjeda Mladosti

Premijer liga BiH, 6. kolo

Revija golova na Otoci i pobjeda Mladosti

M. Šljivak

Olimpic je na Otoci u 6. kolu Premijer lige BiH dočekao Mladost, a gosti su na kraju slavili pobjedu rezultatom 3:2.

Dosta loše prvo poluvrijeme odigrala su ova dva tima. Prilika skoro da nije bilo, igralo se dosta grubo, ali je u finišu ipak postignut jedan gol. Igrala se 41. minuta kada Galić lijepo asistira za Anela Husića, koji pogađa za prednost gostiju od 1:0 nakon prvih 45 minuta.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme gosti dolaze i do drugog gola. Husić je ovaj put asistent, a prelijep gol postiže Goran Brkić za 2:0.

Domaći se uspijevaju vratiti u meč. Igrala se 56. minuta kada Sanjin Lelić smanjuje prednost na 2:1, da bi već četiri minute kasnije Bojan Regoje s penala poravnava rezultat na 2:2.

Redale su se potom prilike na obje strane, a u 74. minuti su gosti stigli do trećeg gola. Aladin Isaković se iskupio za skrivljeni penal, te je pogodio za konačnih 2:3.

Premijer liga BiH, 6. kolo:

Olimpic - Mladost 2:3 (Lelić 56', Regoje 60'p / Husić 41', Brkić 49', Isaković 74')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

OLIMPIC: Bandović, Holi, Regoje, Turković, Kobiljar, Zulčić, Mikuličić, Mašić, Lelić, Pehar, Vrdoljak.

MLADOST: Hadžić, Galić, Husić, Šišić, Musić, Rizvanović, Brkić, Jusufović, Ramović, Karahmet, Isaković.







NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi