Rezervista Aganović spasio Gaz Metan

Dva gola našeg internacionalca

Rezervista Aganović spasio Gaz Metan

Edmir Škorić

Gaz Metan je u okršaju 18. kola rumunjskog prvenstva na svom terenu remizirao sa Branestijem (2:2). Oba pogotka za domaću momčad postigao je bh. internacionalac Admir Aganović.

U razmaku od svega dvadesetak minuta postignuta sa sva četiri pogotka. Gosti su preko Ionuta i Pope, dvadesetak minuta prije kraja, imali dvostruku prednost.

Admir Aganović sjedio je na klupi do 72. minute, a onda mu je trener pružio šansu. On je to na najbolji mogući način iskoristio, pa u pet minuta dva puta zatresao protivničku mrežu, postavivši konačnih 2:2.

Gaz Metan trenutno zauzima četvrto mjesto sa 30 osvojenih bodova, šest manje od vodeće momčadi Otelul Galatija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.