Rezervista Topić Saturnu donio bod

Ruska Premijer liga, 24. kolo

Rezervista Topić Saturnu donio bod

Edmir Škorić

Tom Tomsk i Saturn, rezultatom 2:2, remizirali su u prvoj utakmici 24. kola ruske Premier lige. Strijelac drugog, ujedno izjednačujućeg gola za goste bio je nekadašnji bh. reprezentativac Marko Topić.

Bio je to duel timova iz sredine tabele, desetoplasirane i jedanaestoplasirane momčadi prvenstva. Tom Tosk je poveo golom Dzyuba u 18. minuti, da bi Saturn poravnao sedam minuta kasnije golom Karyake.

Dzyuba je svojim drugim golom ponovo vratio vodstvo domaćinu, ali je konačnih 2:2 postavio rezervista u redovima gostiju, iskusni bh. internacionalac Marko Topić.

Ruska Premier liga, 24. kolo:
Tom Tomsk – Saturn 2:2 (Dzyuba 18, 57/ Karyaka 25, Topić 67)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.